FIN

Sangastessa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja – niin ylellistä hotellimajoitusta kuin myös kodikkaita matkailumaatiloja.

Sangasten linnan hotellissa on entisaikojen kartanotunnelma. Käytössänne on 14 huonetta (yhteensä 34 vuodepaikkaa) kaikkine mukavuuksineen. Jokainen huone on erilainen, ikkunoiden muotokin on eri huoneissa erilainen. Linnan suunnittelussa oli innoituksen lähteenä kuuluisa Windsorin linna Englannissa. Linnaan suunniteltiin alunperin 99 huonetta, koska vain tsaarille kuuluvissa linnoissa sai olla 100 tai enemmän huonetta. Hinta alkaen 79€/kahden hengen huone, 99€/sviitti, 149€/morsiussviitti.
Yhteydenotto: (+372) 767 9300, info@sangasteloss.ee, www.sangasteloss.ee.

 

Sangasten Ruistalon vierastalossa on käytössänne 12huonetta (yhteensä 27 vuodepaikkaa) kaikkine mukavuuksineen. Meillä on myös teemahuoneita, joiden innoittajina on Sangastessa asuneet tai työskennelleet tunnetut henkilöt, esimerkiksi kirjailija Gailitin, säveltäjä Kuhlbarsin tai Kawe makeistehtaan perustajien Vellnereiden huoneet. Ruistalon yhteydessä myös Ruisravintola, kauppa, sauna, takkahuone, pyykkikone, internet-yhteys sekä leikkikenttä. Hinta alkaen 36€/yhden hengen huone, 42€/kahden hengen huone, 55€/kolmen hengen huone.
Yhteydenotto: (+372) 766 9323 , info@rukkimaja.ee, www.rukkimaja.ee.

     

Kakulaanen matkailutilalla käytössänne on lammen rannalla sijaitseva saunallinen 25-paikkainen hirsimökki sekä Pienen Emajoen rannalla sijaitseva 5-paikkainen leirintämökki. Matkailutilalla myös ulko-tanssilava, sauna, tynnyrisauna, telttailualue, urheilukentät, nuotio- ja grillipaikat, leikkikenttä. Mahdollisuus onkia, pelata värikuulasotaa, osallistua vaellukselle, valokuvametsästykseen ja veneretkille. Hinta alkaen 20€/pieni mökki, 130€/saunallinen hirsimökki.
Yhteydenotto: (+372) 535 05056, info@kakulaane.eu, www.kakulaane.eu.

Kiisatammen Kulttuuri- ja lomamaatilalla käytössänne on restauroitu viime vuosisadan alun tyylinen talo sekä iso vierastalo, jotka tarjoavat kodikkaan majoituksen sekä yksityisyyttä. Talossa on 5 vuodepaikkaa ja vierastalossa 8 vuodepaikkaa. Maatilalla on myös savusauna, kylpytynnyri, keittiö, nuotiopaikka, uimaranta, langaton internetyhteys sekä matkailuvaunun paikoitus. Hinta alkaen 16€/hlö, 40€/neljän hengen huone, 75€/vierastalo.
Yhteydenotto: (+372) 507 4718, info@kiisatamme.ee, www.kiisatamme.ee.

Kivimaan matkailutilalle voi ottaa oman hevosen mukaan - 100 m etäisyydellä talosta on hevosille talli. Matkailutilalla on 13 vuodepaikkaa, takkahuone, keittiö, sauna, tynnyrisauna ja grilli. Hinta alkaen
13€/vuodepaikka, 195€/talo.
Yhteydenotto: (+372) 569 85696, info@kivimaa.eu, www.kivimaa.eu.

Kunstimäen lomakoti sijaitsee luonnonkauniissa paikassa, kukkuloiden ja joen ympäröimänä. Lomakodissa on 9 huonetta, vuodepaikkoja yhteensä 25. Lomakodin juhlasali on restauroidussa vanhassa hevostallissa ja sinne mahtuu noin 80 juhlavierasta. Lomakodissa on myös telttailualue, maasauna, tavallinen sauna, tynnyrisauna, grilli- ja nuotiopaikka, langaton internet-yhteys sekä matkailuvaunun paikoitusalue. Aamiainen sisältyy huonehintaan, muu ruokailu etukäteisilmoituksesta. Hinta alkaen 20€/hlö.
Yhteydenotto: (+372) 505 8231, info@kunstimae.ee, www.kunstimae.ee.

Sangasten Linnamäen lomakoti sijaitsee paikallisessä energiapisteessä – muinaisen Sangasten Linnamäen kyljessä. Lomakoti tunnetaan myös siitä, että useampi vierailijaperhe on saanut perheenlisäystä 9 kuukauden kuluttua lomasta. Lomakodissa on iso juhlahuone, 2 huonetta (jossa vuodepaikkoja on yhteensä 15), sauna, suihku, lampi, nuotio- ja grillipaikka, Kekkosen retkireitti ja Tartun Maratoonin reitti noin 800 metrin etäisyydellä. Kanta-asiakkaille lahjaksi olutta tai hunajaa. Hinta alkaen: 230€/talo/viikonloppu.
Yhteydenotto: (+372) 583 77130, info@sangastelinnus.eu, www.sangastelinnus.eu.